Nóż do obierania l 115 mm -
Nóż do obierania l 115 mm

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do obierania l 100 mm kuty -
Nóż do obierania l 100 mm kuty

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do obierania l 100 mm -
Nóż do obierania l 100 mm

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do obierania l 100 mm zielony -
Nóż do obierania l 100 mm zielony

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do obierania l 100 mm sanelli -
Nóż do obierania l 100 mm sanelli

Producent: Stalgast

Szczegóły
Widelec do mięsa 310 mm sanelli -
Widelec do mięsa 310 mm sanelli

Producent: Stalgast

Szczegóły
Widelec l 180 mm kuty -
Widelec l 180 mm kuty

Producent: Stalgast

Szczegóły
Widelec l 150 mm -
Widelec l 150 mm

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do pieczeni l 265 mm żółty -
Nóż do pieczeni l 265 mm żółty

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do pieczeni l 270 mm czerwony -
Nóż do pieczeni l 270 mm czerwony

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do pieczeni l 230 mm sanelli -
Nóż do pieczeni l 230 mm sanelli

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do pieczeni l 195 mm -
Nóż do pieczeni l 195 mm

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do oddzielania kości wąski l 160 mm sanelli -
Nóż do oddzielania kości wąski l 160 mm sanelli

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do filetowania l 155 mm kuty -
Nóż do filetowania l 155 mm kuty

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do oddzielania kości wąski l 135 mm -
Nóż do oddzielania kości wąski l 135 mm

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do oddzielania kości l 160 mm brązowy -
Nóż do oddzielania kości l 160 mm brązowy

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do oddzielania kości wąski l 160 mm żółty -
Nóż do oddzielania kości wąski l 160 mm żółty

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do oddzielania kości wąski l 160 mm czerwony -
Nóż do oddzielania kości wąski l 160 mm czerwony

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż rzeźniczy l 265 mm czerwony -
Nóż rzeźniczy l 265 mm czerwony

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do oddzielania kości zagięty l 185 mm czerwony -
Nóż do oddzielania kości zagięty l 185 mm czerwony

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do oddzielania kości zagięty l 160 mm sanelli -
Nóż do oddzielania kości zagięty l 160 mm sanelli

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do oddzielania kości l 155 mm sanelli -
Nóż do oddzielania kości l 155 mm sanelli

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do łososia l 275 mm sanelli -
Nóż do łososia l 275 mm sanelli

Producent: Stalgast

Szczegóły
Nóż do wędlin l 250 mm kuty -
Nóż do wędlin l 250 mm kuty

Producent: Stalgast

Szczegóły

W gastronomii konieczne jest zastosowanie noży, które zachowują odpowiednią ostrość nawet podczas intensywnego użytkowania. Pozwalają one na przygotowywanie wielu potraw w krótkim czasie. W naszym asortymencie znajdziesz noże gastronomiczne do krojenia mięsa, warzyw i innych produktów spożywczych. Różnią się od siebie kształtem, co pozwala na używanie ich do konkretnych zadań np. obróbki mięsa.

Oferujemy noże masarskie, do warzyw i owoców, mięsa, ryb, serów oraz uniwersalne. W naszym sklepie są dostępne akcesoria standardowe i kute, z rękojeściami w różnych kolorach. Zapewniamy kompleksowe wyposażenie lokali gastronomicznych. Sprzedajemy też profesjonalne obieraczki.

Noże kolebkowe gastronomiczne

Oferujemy m.in. noże kolebkowe gastronomiczne. To produkty zakończone z dwóch stron rączkami, które pozwalają na trzymanie obiema dłońmi. Te modele sprawdzają się przede wszystkim w trakcie siekania ziół. Oferujemy m.in. nóż kolebkowy pojedynczy 180 mm i 230 mm. Wybór odpowiedniej szerokości zależy głównie od potrzeb użytkownika.

Noże do sera

W naszym asortymencie znalazły się też noże gastronomiczne do sera. To produkty wykonane z wysokiej jakości stali. Mają charakterystyczny kształt. Przypominają trójkąt z zaokrąglonymi kątami, co pozwala na precyzyjne odcinanie kawałków sera bez ich uszkadzania.

Noże gastronomiczne do steków i pomidorów

Oferujemy też nóż gastronomiczny do steków i pomidorów. Ma specjalne ząbki, które doskonale radzą sobie z produktami twardymi lub z elastyczną skórką. Dzięki nim jest możliwe precyzyjne cięcie bez konieczności używania dużej siły. W naszym sklepie są dostępne m.in. nóż do steków i pomidorów Sanelli Lario marki Stalgast.

Giętkie noże do filetowania

W naszym sklepie można kupić też giętkie noże do filetowania. Wyposażono je w specjalną rękojeść wykonaną z dwóch rodzajów tworzywa – twardego i miękkiego. To antypoślizgowe materiały, które ułatwiają manewrowanie ostrzem podczas obrabiania ryb.

Noże dla gastronomii kute

W naszym asortymencie pojawiają się też nieco mniej popularne noże kute. To modele wykonane z pręta stalowego, który został odpowiednio uformowany. Mają ostrą krawędź i uchwyt, który stanowi nieodłączny element całego noża. Wykonano go w taki sposób, by zanieczyszczenia nie gromadziły się w drobnych szczelinach. Noże kute mają idealnie równą powierzchnię, co sprzyja zachowaniu higieny. Noże kute z naszej oferty sprawdzają się doskonale przede wszystkim podczas krojenia mięsa. To bardzo wysokiej jakości wyroby od znanej firmy Stalgast, z estetyczną czarną rękojeścią.

Noże do obierania warzyw i owoców

W lokalach gastronomicznych często sięga się też po specjalne noże do obierania warzyw i owoców. To niewielkie akcesoria ze specjalnie pochyloną końcówką, która pozwala na lepsze dopasowywanie się kształtu ostrza do obieranego warzywa czy owocu. Dzięki nim jest możliwe zminimalizowanie traconego materiału oraz jednoczesne usprawnienie procesu przygotowywania warzyw i owoców do dalszej obróbki. Noże do obierania są poręczne. Mają niewielką, ergonomiczną rączkę wykonaną z tworzywa sztucznego.

Oferujemy zarówno uniwersalne noże gastronomiczne do obierania, jak i te przeznaczone jedynie do obróbki warzyw. Niektóre z nich są całkowicie proste, zakończone spiczastym ostrzem. W naszym sklepie można też kupić noże do obierania różnej długości – wybór zależy od wielkości obieranych produktów spożywczych i preferencji.

Uniwersalne noże gastronomiczne

W naszym sklepie są zarówno modele przeznaczone do konkretnych zadań, jak i uniwersalne noże gastronomiczne. To produkty o ergonomicznym kształcie, co wpływa na bezpieczeństwo i wygodę użytkowania. Ostrza tych noży wykonano ze stali chromowo-molibdenowej odpowiedniej twardości. Ich rękojeść została wyprofilowana tak, by ułatwiać trzymanie w dłoni.

Noże gastronomiczne wykonano ze stali, a ich rękojeść – polipropylenu. Te materiały pozwalają zachować odpowiednią higienę podczas krojenia żywności. Co więcej, noże z naszej oferty można myć w zmywarce i wyparzać. To pozwala na łatwiejsze utrzymanie noży w czystości.

Oferujemy zarówno noże dla gastronomii z równą krawędzią, jak i modele ząbkowane. To wyroby krótkie i długie z prostym ostrzem lub specjalnym profilowaniem, które ułatwia wykonywanie poszczególnych czynności.

Noże gastronomiczne w różnych kolorach

W naszym sklepie pojawiły się też noże dla gastronomii z kolorowymi rękojeściami. Takie modele pozwalają na łatwiejsze ich segregowanie według konkretnych zastosowań. Można wykorzystywać je podobnie, jak ma to miejsce w przypadku desek do krojenia w gastronomii. Modele niebieskie sprawdzają się podczas obróbki ryb, czerwone – wieprzowiny i wołowiny, żółte – drobiu, a zielone – warzyw i owoców. Noże z kolorowymi rękojeściami sprawdzają się w miejscach, w których poszczególne akcesoria są przeznaczone jedynie do obróbki konkretnych produktów, by zapobiegać rozprzestrzenianiu się mikroorganizmów chorobotwórczych.

Nasi partnerzy
ATUT
Bolarus
Byfal
Cebea
Cold
D&K technology
Damix
EDESA
ES System K
Igloo
Kolecki
MA-GA
Mawi
Ohaus
PLASTMET
POLKARS
RAPA
Stalgast
CWS

Nasza oferta obejmuje kompleksowe wyposażenie sklepów i gastronomii. W ofercie naszej znajdą Państwo wszystko co jest niezbedne do otworzenia sklepu czy punktu gastronomicznego. Proponujemy urządzenia pochodzące wyłącznie od uznanych, cenionych producentów, co gwarantuje długą i niezawodną pracę, nawet w trudnych warunkach. Stale poszerzamy także nasz asortyment.

Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży zapewniamy również fachową pomoc. Z przyjemnością odpowiemy na wszelkie pytania.

Kontakt z nami


Justyna

+48 504 224 024

Agnieszka

+48 504 223 456
Zostaw kontakt!
Oddzwonimy