Kotleciarka KM27 -
Kotleciarka KM27

Producent: MA-GA

Szczegóły
Kotleciarka KM20 -
Kotleciarka KM20

Producent: MA-GA

Szczegóły
WILK do mięsa WM22.2-U3 (230V) -
WILK do mięsa WM22.2-U3 (230V)

Producent: MA-GA

Szczegóły
Wilk do mięsa WM22.1-U3 -
Wilk do mięsa WM22.1-U3

Producent: MA-GA

Szczegóły
Wilk do mięsa WM22 -
Wilk do mięsa WM22

Producent: MA-GA

Szczegóły
Wilk do mięsa WM12 -
Wilk do mięsa WM12

Producent: MA-GA

Szczegóły
Zestaw 2w1 wilk z kotleciarką -
Zestaw 2w1 wilk z kotleciarką

Producent: Victor

Szczegóły
Wilk do mięsa TC22 -
Wilk do mięsa TC22

Producent: MA-GA

Szczegóły
Wilk do mięsa TC12 -
Wilk do mięsa TC12

Producent: MA-GA

Szczegóły

Kotleciarki do mięsa to urządzenia wykorzystywane w miejscach, gdzie powstają potrawy na bazie produktów odzwierzęcych. Pozwalają na odpowiednie przygotowanie mięsa do późniejszej obróbki termicznej lub sprzedaży w formie surowej. Są to sprzęty wykorzystywane zarówno w sklepach, jak i lokalach gastronomicznych. W naszym asortymencie można znaleźć niezawodne urządzenia z ostrymi nożami i innowacyjnymi systemami zabezpieczeń, które pozwalają na bezpieczną i komfortową pracę.

Oferujemy kotleciarki do mięsa o różnych parametrach technicznych. To między innymi takie modele jak:

Oferujemy przede wszystkim urządzenia marek MA-GA i Victor. Sprzęt tego typu wymaga zasilania jednofazowego 230 V. Nie są to modele zasilane akumulatorem, dlatego muszą zostać postawione w pobliżu gniazdek elektrycznych.

Kompleksowa obróbka mięsa

Wilki do mięsa z naszej oferty zostały wyposażone w elementy, które pozwalają na sprawne zmiękczanie i nacinanie masy włóknistej mięsa. Nożyki ukształtowano tak, aby umożliwiały wygodne i bezproblemowe nacinanie nawet twardych produktów. W niektórych modelach znajdują się spiralnie rozlokowane ostrza na wałkach obrotowych. Pozwalają one na uzyskanie optymalnego efektu rozciągania mięsa.

Funkcjonalność kotleciarek do mięsa z naszej oferty

Nasze kotleciarki do mięsa zostały wyposażone w funkcje i elementy, które ułatwiają obsługę. To między innymi podwyższająca się podstawa pod napęd. Użytkownik może szybko wymieniać moduł, dostosowując go do aktualnych potrzeb. Niektóre modele urządzeń dostępnych w naszym asortymencie są kompatybilne z innym sprzętem marki MA-GA wykorzystywanym w lokalach gastronomicznych, sklepach i zakładach przetwórstwa żywności. Dzięki temu mogą być używane zarówno do krojenia mięsa, jak i jego mielenia czy przygotowywania do sprzedaży.

W przypadku niektórych modeli użytkownik może wybierać spośród kilku rodzajów sitek o różnej wielkości oczek. Pozwala to na dopasowanie rozmiaru kawałków mielonego mięsa do preferencji klienta i rodzaju przygotowywanej potrawy. Dostępny sprzęt cechuje się też bardzo wysoką wydajnością. W ciągu godziny może zmielić nawet 250 kg mięsa (w zależności od wybranego modelu). Stanowi alternatywę dla wysokiej jakości noży i toporów.

Jakościowe wilki do mięsa

Wilki do mięsa dostępne w naszym sklepie zostały wykonane z materiałów, które nie niszczą się w kontakcie z wilgocią i żywnością. Do ich stworzenia zastosowano przede wszystkim stal nierdzewną. Napęd ze stalową przekładnią zębatą wypełniono natomiast smarem półpłynnym, co pozwala na redukcję hałasu i zwiększenie żywotności podzespołu.

Urządzenia zostały zaprojektowane w taki sposób, aby możliwe było ich łatwe czyszczenie. Wszystkie elementy mają gładką powierzchnię, bez zagłębień, w których gromadziłyby się zanieczyszczenia. Ułatwia to codzienną dezynfekcję wymaganą przez obowiązujące przepisy. Użytkownik może szybko zdjąć gardziel z zestawem tnącym w celu wyczyszczenia sprzętu.

Kotleciarki do mięsa zostały też w większości wyposażone w gumowe, regulowane nóżki, które nie ślizgają się po blacie. Taka budowa umożliwia zachowanie stabilności sprzętu w trakcie pracy. Urządzenia mogą działać w trybie ciągłym, bez przerw, nawet przy dużym obciążeniu.

Gdzie można użyć naszych wilków do mięsa?

Kotleciarki do mięsa z naszego asortymentu mogą być wykorzystywane w dużych sklepach, supermarketach, firmach cateringowych, lokalach gastronomicznych i zakładach zbiorowego żywienia. Używa się ich także w przedsiębiorstwach zajmujących się przetwórstwem żywności. Pozwalają na przygotowywanie mięsa pieczonego, smażonego, grillowanego i marynowanego. Sprzęt przecina produkty na fragmenty o określonej grubości, które następnie mogą zostać poddane obróbce termicznej lub zostać zapakowane próżniowo. Urządzenia dostępne w naszym sklepie nie tylko tną, lecz także nacinają i zmiękczają mięso, co wpływa na smak i konsystencję gotowych wyrobów spożywczych.

Zachęcamy do przejrzenia naszej szerokiej oferty kotleciarek i wilków do mięsa!

Nasi partnerzy
ATUT
Bolarus
Byfal
Cebea
Cold
D&K technology
Damix
EDESA
ES System K
Igloo
Kolecki
MA-GA
Mawi
Ohaus
PLASTMET
POLKARS
RAPA
Stalgast
CWS

Nasza oferta obejmuje kompleksowe wyposażenie sklepów i gastronomii. W ofercie naszej znajdą Państwo wszystko co jest niezbedne do otworzenia sklepu czy punktu gastronomicznego. Proponujemy urządzenia pochodzące wyłącznie od uznanych, cenionych producentów, co gwarantuje długą i niezawodną pracę, nawet w trudnych warunkach. Stale poszerzamy także nasz asortyment.

Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży zapewniamy również fachową pomoc. Z przyjemnością odpowiemy na wszelkie pytania.

Kontakt z nami


Justyna

+48 504 224 024

Agnieszka

+48 504 223 456
Zostaw kontakt!
Oddzwonimy