Piła do kości i mięsa - MA-GA - [[BREADCRUMBS]] -
Producent
- idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb,
- znajduje zastosowanie do porcjowania mięsa w supermarketach i marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, zakładach przetwórstwa rybnego, dużych kuchniach, restauracjach i zakładach gastronomicznych,
- elementy mające styczność z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej,
- taśma tnąca o długości 1550 mm wykonana ze stali nierdzewnej,
- zapewnia wysoką jakość cięcia dzięki precyzyjnemu prowadzeniu taśmy,
- duża powierzchnia stołu roboczego o wymiarach 370x400mm, gwarantująca wygodę porcjowania produktów,
- zapewnia wysokie bezpieczeństwo pracy dzięki zastosowaniu przycisku awaryjnego, wyłącznika bezpieczeństwa i specjalnej konstrukcji popychacza ciętego produktu,
- prosta i łatwa w obsłudze,
- zapewnia wysoką higienę pracy dzięki zamontowanym trzem zgarniaczom taśmy tnącej,
- łatwa w czyszczeniu i prosta w konserwacji,
- obudowa wykonana z anodowanego aluminium,
- zasilanie jednofazowe 230 V / 50Hz.
Co zyskujesz wybierając wyposażenie CWS?
Długi okres gwarancji
Kupując produkty CWS otrzymujesz pewność najwyższej jakości
Atrakcyjna oferta cenowa
zarówno dla stałych
jak i nowych Klientów
Szybki czas realizacji
Wysyłamy towar bezpośrednio z naszego magazynu
Finansowanie zakupu
Możesz skorzystać z oferty kredytu ratalnego lub leasingu